Què en penses? T’ha passat alguna vegada?

Deixa’ns un comentari, explica’ns la teva experiència o el que vulguis.

O si vols pots tornar a jugar la Gimcana!

90 comentaris

Jennifer · 7 de novembre de 2020 a les 12:12

Yo lo que pienso es que hoy en día muchas personas se crean perfiles falsos, hay que tener mucho cuidado sobretodo con los mas jóvenes es, que son mas vulnerables. Concienciar en los colegios con charlas sobre éstos problemas en las redes sociales o por otros portales.

Nadia · 7 de novembre de 2020 a les 13:43

Pienso, que el machismo en adolescentes está muy normalizado, por qué cuando estás dentro de una relación donde hay violencia, no tendemos a pensar en la posibilidad de que nos estén maltratando. Por eso creo, que si estás presenciando algún maltrato, en alguna amiga, familia, cualquier tipo de persona aunque sea desconocida,etc. hay que reaccionar lo antes posible.

Andrea Muriel · 7 de novembre de 2020 a les 13:51

Actualmente por culpa de las redes sociales podemos encontrar perfiles que solo están para hacer daño, quieren atacar a la gente más vulnerable, como pueden llegar a ser los/las adolescentes. Pienso, que ahora mismo no son 100% seguras ya que no sabemos quien puede estar verdaderamente detrás de esa pantalla.

Cristina Roselló · 7 de novembre de 2020 a les 14:02

Pienso que hay que tener cuidado con las redes sociales sobre todo a la hora de publicar cualquier cosa, y no podemos permitir que cualquier persona suba cosas nuestras que no queremos que se suban a las redes sociales y que nos tienes que respetar y si la suben sin permiso, sin querer o por un error decirle que la borre.

Lucía · 7 de novembre de 2020 a les 16:57

Crec que a vegades quan parlem del sexting i enviar nudes i tal es responsabilitza molt a la víctima d’haver-lo fet quan la responsabilitat és exclusivament de qui amenaça o fa xantatge amb això. Al final del dia quan passes fotos o tens x converses és perquè confies en l’altra persona i qui abusa de la teva confiança en fer això és ell. Mai m’han amenaçat amb punjar fotos íntimes meves però part de la violència que he patit ha sigut a xarxes i crec que la sobreexposició que vivim i la dependència a les xarxes socials ens fa molt vulnerables i d’això els maltractadors s’aprofiten.

Paula · 20 de novembre de 2020 a les 13:48

Crec que no sempre passaria això ja que et pots llevar bé amb la teva exparella

zohair ben · 23 de novembre de 2020 a les 13:01

Hola chicos, mi opinion respecto a la actitud en las redes sociales. Es pensar que enviar fotos comprometidas es peor que mantener una relacion sexual ya que el acosador se lleva una prueba latente de tu intimidad. si os gusta alguien y sobretodo si tu le gustas a alguien no te va a pedir fotos intimas por que es una falta de respeto, ataque a tu intimidad e invade tu espacio con lo cual tiene interes ocultos, y si te gusta alguien y te pide esas fotos es que no le gustas

Max · 4 de març de 2021 a les 22:51

M, han impactat algunes situacions d,alguns vídeos.

Anónimo · 20 de maig de 2022 a les 12:36

Lo mijor es no pasar ninguna foto intima a ningu per molta confiança que tinguis.

Carla Mudan · 17 d'abril de 2023 a les 12:11

Yo penso que aixo esta malament perque aixo de enviar fotos a la gent esta malament perque no saps que persona es ni la coneixes de res i no pots enviar fotos a gent que no coneguis.

Elsa Martos · 17 d'abril de 2023 a les 12:17

Jo crec que depen de que foto pengis i depen de que forma la pugi aquella persona doncs esta malament pero si li dius que la borri i te enten i ho fa jo crec que ya esta ho ha entes i a ell/ella tampoc li agradaria.

Jannat · 17 d'abril de 2023 a les 12:18

Jo penso que la gent tendria que ser mes concient ja que hi han bastants casos d’aquests i que no acaban bastant be, jo no ho faria i tampoc se m’empasaria per al cap.

Jose Gutierrez de Tena Garcia · 17 d'abril de 2023 a les 12:19

Jo en crec que la noia no tendria que haver-li enviat les fotografies perque era massa jove i encara no el coneixia, tot i així no crec que la noia tingues res de culpa, el noi tendria que haverli respectat a la noia i no tendria que haver-hi compartir la imatge a ningú altre joc.

mariam · 17 d'abril de 2023 a les 12:20

muchas personas crean cuentas falsas i empiezan a subir fotos nuestras no podemos permitir que cualquier persona suba cosas nuestras

Maria Luque · 17 d'abril de 2023 a les 12:20

Jo sobre aquest tema penso que no hi ha que tenir tanta confianaza amb els usuaris que et demanen fotos d’aquets tipus perque mai saps a qui li estas pasan les teves fotos i tampoc saps que fara aquesta persona amb les fotos.

Mahmoud EL Karfouli · 17 d'abril de 2023 a les 12:21

Jo penso que pots obri una conversa per parlar de jugar junts algu joc per amenazar estic encontra perque es volen aprovetxar de tu i ests com una esclava d’ell.

Gonzalo Catalan · 17 d'abril de 2023 a les 12:22

el millor és quan una persona et faci això has de bloquejar-la i passar d’aquetes persones.

Iker.F · 17 d'abril de 2023 a les 12:22

Yo crec que cuant algu que no as vist en persona te esta pedint fotos intimes es quant es desconfies mes de aquella persona, las personas que an pasat per aixo es culpa seva pero no donarsi conta de qui esta darrera de la camara, es facil saver cuant hi ha algu que et vol fer mal.

samia · 17 d'abril de 2023 a les 12:24

jo penso que millor guardat les fotos per a tu, ja si arribes a tenir gran confiança amb aquella persona donc fes el que vulguis.

Laura · 17 d'abril de 2023 a les 12:25

Crec que aquesta toxicitat es molt dolenta i intolerable. Mai estaria amb una persona així i menys tindria jo aquestes actituds perquè les trobo molt tòxiques i dolentes per a una relació i per l’altre persona. Tampoc enviaria cap foto a persones que gairebé no conec perquè pot tenir unes conseqüències fatals.

Pedro Diaz · 17 d'abril de 2023 a les 12:26

jo penso que mandar fotos ha desconeguts no esta be per que poden ferte mal o altres coses.

Andrea Constantin · 17 d'abril de 2023 a les 12:28

Yo lo que pienso, es que deberia darse cuenta al momento que cuando aquella persona te pide fotos bastante personal tuyo, ahi sabes perfectamente que no deberias pasarle ninguna foto tuya.

Ismael · 17 d'abril de 2023 a les 12:34

Jo no parlaria amb gent desconeguda, si hem diu qui es , i si de vertita el conec i confio en ell , si que parlaria pero sino el conec , no .

Carla · 17 d'abril de 2023 a les 12:34

Crec que tens que vigila amb les redes socials per que hi ha gent molt dolenta que es fa passar per un altre persona que no coneixes i aixo et pot erir si es una persona que no coneixes i et comença a dir insults o que li enis una foto teva aixo es que es una persona perturbadora que vol enseñar les fotos als demes i despres vendre les fotos o cosas axi.

omar · 17 d'abril de 2023 a les 12:35

Jo penso que les xarxes socials son molt perilloses i mes cuan parles amb algú que no coneixes per això no tens que enviar res a ningú que no condeixis

Iker Gabriel Bautista Jinez · 17 d'abril de 2023 a les 12:36

No esta bé enviar fotos intimes a la gent, perque si no aquelles fotos acaben en altres persones o en llocs webs .

Marwan El Kourchi · 17 d'abril de 2023 a les 13:57

jo penso que millor guardat les fotos per a tu, ja si arribes a tenir gran confiança amb aquella persona donc fes el que vulguis.

Adam Grili · 17 d'abril de 2023 a les 14:02

Jo crec que si no el coneixes no parlis amb ell/a i menys si no ho has vist no quedis amb ell.

Ainhoa Ayala Aguilar · 17 d'abril de 2023 a les 14:06

Jo penso que no es deberian enviar aquests tipus de fotos a persones que no saps segur que faran despres amb aixo i si la envias es perque tens molta confiança amb aquesta persona.

Mohamed el Karfouli · 17 d'abril de 2023 a les 14:07

Jo crec que si hages guardat les fotos estarie moltissim millor i no estaria pensant en el pasat i crec que les xarxes socials son perilloses ja que et fa veure coses que tu no vols veure.

Airam Merchán Valín · 17 d'abril de 2023 a les 14:08

Penso que aquesta gimcana ens fa reflexionar de les coses que et poden passar parlant per xarxes socials.
Aquesta gimcana es molt bona ja que sigui la persona que sigui i com hagi contestat sortiran unes preguntes/missatges o uns altres i penso que això esta molt be per veure com podries reaccionar en cada una de les situacions. Els vídeos estan molt be ja que expliquen diferents situacions de acos en les xarxes socials

Ainhoa Ayala Aguilar · 17 d'abril de 2023 a les 14:11

Ami esta pagina web m’ha semblat molt interesant perque ens dona informació sobre aquestas coses que pasan amb els movils i aquests tipus de coses com per exemple lo que li va pasar a la noia del video.

Pau · 17 d'abril de 2023 a les 14:13

Jo crec que això et posa en situació i si tens pensat passar una foto això et fa pensar. Jo crec que la gent no tindria que passar fotos a no ser que tinguis confiança i tu vulguis pero jo no les passaria

Aldara · 17 d'abril de 2023 a les 14:13

M’ha agradat aquesta gimcana perquè et dona lliçons i el que hauries de fer i el que no quan et poses en el perill d’enviar fotos.

Mohamed el karfouli · 17 d'abril de 2023 a les 14:15

jo crec que aquesta gimcana et fa veure que hi ha algunes coses que estan molt malament i que has de saber el que has de fer ja que pots tenir qualsevol problema amb el tipus del vídeo que he vist a la gimcana.

Eric Zafra · 17 d'abril de 2023 a les 14:16

Jo penso que fer aquesta gimcana es important per conscienciar a la gent dels perills de les xarxes socials i de no enviar fotos intimes a persones amb las que no tinguis molta confiança perquè poden acabar en altres mans.

miguel angel · 17 d'abril de 2023 a les 14:17

me parece bien que se haga esto para concienciar a otros a tener cuidado con quien habla o pasa fotos porque da igual la confianza de esa persona hay que tener cuidado igualmente, aparte de todo esto la gimcana esta muy bien echa poniendo situaciones que pueden llegar a pasar y pudiendo decir que harías y diciendo si lo hiciste bien o mal y lo que hay que tener precaución

Oliver Catalan · 17 d'abril de 2023 a les 14:18

Jo crec que la gent que fa aquestes coses no te vida i la gent que els sigui els joc tampoc per que es molt perillos parala amb una persona que no tens cap amistat , els que pots fer es que el millor és quan una persona et faci això has de bloquejar-la i passar d’aquetes persones.

Kateryna Ahibalova · 17 d'abril de 2023 a les 14:18

M’agradat molt aquesta gimcana, penso que a les xarxes socials tenim que tenir molta cura perquè molt fàcilment ens poden arruinar la vida enviant fotos intimes.

Alba Pérez Moreno · 17 d'abril de 2023 a les 14:19

Penso que es molt important fer tipus d’activitats com aquesta gimcana per que es dona visibilitat a temes dels que no es sol parlar obertament, però poden arribar a ser perillosos, aixi les persones poden aclarir-se o informar-se sobre els temes de les xarxes socials i la violència de genere i poder evitar algun possible problema.

Maria Abadia Bernabeu · 17 d'abril de 2023 a les 14:21

M’ha semblat molt informativa, ja que ens permet esbrinar diferents situacions que són molt comunes a la vida diària, i ens ajuda també a saber com actuar-hi davant de aquests casos, a part hi ha explicacions molt detallades de cada situació que ajuda a entendre el perquè és millor o pitjor reaccionar-hi així.

Fatima El Aagdi · 17 d'abril de 2023 a les 14:22

Jo crec que la noia no tenia que enviar-li aquest tipus de fotos ja que el noi podria expandir-les, però esque la noia no tenia tota la culpa perquè amb la edat que tenia en aquell moment ella no sabia lo que feia. Penso que el noi que tenia ja uns 17 ja sabia que feia i que li tenia que preguntar si ella estava còmoda enviant-li aquelles fotos.

SAMBA · 17 d'abril de 2023 a les 14:24

Jo personalment penso que es una gimcana d’un tema molt imporntant per els joves perque profundilitja els temes de xarxes socials ja que es un dels pilar cotidians de cada persona que ens envolta pero mes els joves, a mes que ens fa reflixionar en el nostre comportament en cada situació de de les xarxes

Bilal · 19 d'abril de 2023 a les 12:12

Penso que s’hauria de treballar més aixó. M’agrada que ens informi de lo que podria pasarnos així ja sabem que fer per evitar-lo. Hem de tenir molta cura de tot lo que fem o publiquem en les xarxes socials. No tota la gent és bona, están els que volen aprofitarse per aconseguir algo com fotos,…

Safiullah · 19 d'abril de 2023 a les 12:13

Ami tambe mavia pasat pero jo li havia preguntat qui es i li vaig bloquear no li vaig fer cas

Idalia · 19 d'abril de 2023 a les 12:15

No m’ha passat mai aixó.

angel · 19 d'abril de 2023 a les 12:16

penso que lo millor es parlarlo am una persona o directa ment pasar dell.

Lamia · 19 d'abril de 2023 a les 12:17

Penso que el millor que podries fer en aquestes situacions es parlar-ho amb la persona,si et respecta,donc be,pero si no ,hauriem de pensarnos dues vegades en que tipus de persones confies i en que tipus d’imatges li envies.Pero sobretot no enviar les teves coses privades per evitar tot aquest problema.

Karla · 19 d'abril de 2023 a les 12:17

Jo penso que tendirem que ser totes les persones conscients dels que ens pot passar amb les xarxes socials.
M’agradat aquesta “gimcana” perquè t’expliquen les conseqüències, que ja sabem, però no esta mal recordar-les per si algun dia estàs en esta situació.

Imad :) · 19 d'abril de 2023 a les 12:18

aixo no m’ha pasat mai, ja que yo soc molt responsable y no em fico en problemes

Paula · 19 d'abril de 2023 a les 12:19

Doncs a mi em sembla molt interesant, i crec que s’hauria de parlar mes perque no es una cosa que s’ensenyi a casa, tambe crec que es un “problema” actual i que pasen moltes coses d’aquest tipus

Aitor · 19 d'abril de 2023 a les 12:20

Penso que esta molt be perque avui en dia tota la gent esta amb les xarxes socials y ens pot anar be per reflexionar y si tens que pasar una foto tens que estar segur a qui li estas pasant y que es un tema que es podria dir moltes mes cosses.

Greymar Martinez · 19 d'abril de 2023 a les 12:20

Jo crec que esta molt be, es molt reflexiu, i pot ajudat a molta gent a saber que fer en algunes d’aquestes situacions.

safiullah · 19 d'abril de 2023 a les 12:20

esta be que en els instituts que fagin aquestas activitats perque hi ha gent que posa el seu perfil en public i la gent apren de que no tens que parlar amb la gent que no coneixes

yo · 19 d'abril de 2023 a les 12:22

sip

david · 19 d'abril de 2023 a les 12:23

tenim que tenir cura de aquestes coses i sempre no mandar res a la gent que no conuegis o si no tens molta confianca

Idalia · 19 d'abril de 2023 a les 12:24

Penso que esta molt bé perque hi ha persones a la vida que son molt dolentes o que volen fer-te mal, i aixó t’enseña a que esta malament i potser a algunes persones els hi habrà ayudat aquesta activitat per millorar la seva personalitat en aquest aspecte, es a dir a millorar o no fer més aquestes coses.

keyla · 19 d'abril de 2023 a les 12:25

jo penso que aquesta gimcana és molt important perquè no ensenya coses per no cometre erors i pensar davant de fer-ho.

Roman Diaz Sanchez · 19 d'abril de 2023 a les 13:04

penso que això es important per les xarxes socials

edith · 19 d'abril de 2023 a les 13:08

Lo mejor es no pasar ninguna foto porque no es nada conveniente y lo que surja.

Badar · 19 d'abril de 2023 a les 13:10

Jo crec que esta be per reflexionar,pero sempre has d’anar amb conta,la pagina ens ensenya les diferents opcions de ”contestació” i tambe un video amb una solucio o amb el que t’ha passat,si estas en perill utiliitza aquesta pagina i veuras que et solucionara.

Ainhoa · 19 d'abril de 2023 a les 13:12

Penso que avui dia hem de tenir molt de compte amb les persones que hi han a les xarxes socials i tenir la màxima protecció posible del que publiquem. Aquesta gimcana es important per saber com son les xarxes socials ara i tot el perill que hi ha.

N · 19 d'abril de 2023 a les 13:13

Jo opino que aquesta activitat ha estat força important perquè ens convida a reflexionar sobre el perill que hi ha en les xarxes socials, i com menors d’edat i persones inexpertes en la vida que som, això ens pot ajudar a prevenir futurs problemes. També considero que enviar fotos intimes en cap cas és una bona idea, així i tot, el destinatari sigui una persona de confiança o la teva parella de fa cinc anys; les persones canvien i no saps si algú li podria agafar els seus dispositius electrònics (ordinador, mòbil, tauleta…).

Juanma ༼ つ ◕_◕ ༽つ · 19 d'abril de 2023 a les 13:13

Jo penso que la gent no t’hauria d’etiquetar en qualsevol vídeo si la persona no està d’acord i a més tu no hauries de fer el mateix només perquè la persona t’ho fa fet

edithflores · 19 d'abril de 2023 a les 13:15

Em sembla molt interessant aquesta pàgina, perquè ens informa d’una cosa que està passant molt actualment, i és bo informar la gent d’aquestes coses, perquè no és gens convenient anar passant fotos nostres a ningú.

Marc · 19 d'abril de 2023 a les 13:15

Doncs penso que es important se privat o me scuidados amb el que compartim o amb el que fem a les xarxes socials, moltes persones encara fen-ho sense voler acaben així, i gracies a aquests videos intentaré a no acabar compartin informació privada a persones que no conec o no confio

Joel · 19 d'abril de 2023 a les 13:15

Penso que esta bé fer això perquè hi ha gent que ho fa això perquè pot ser que a la persona no li agradi, i pot ser que quan els seus amics vegin la foto i es riguin del, i això no li agrada a la persona. Pot ser que no coneguis a aquesta persona i no li agrada fer se fotos que surti malament, o no li agradi la foto.
Son coses que es tenen que parlar per si algun dia passa.

Maria Requena · 19 d'abril de 2023 a les 13:16

Que aquesta gimcana és molt important per a adonar-se que és millor no enviar fotos a la primera i així no cometre errors i pensar en les conseqüències si ho envies.

Nicolas · 19 d'abril de 2023 a les 13:17

Jo penso que la gent no ‘hauria d’etiquetar en qualsevol video o foto, si la persona no está d’acord i a més tu no hauries de fer el mateix només perquè la persona t’ho a fet

Mamediarra · 19 d'abril de 2023 a les 13:18

a

mamediarra · 19 d'abril de 2023 a les 13:19

No hem de tenir confiança tan ràpid has de conèixer-li bé perquè ai gent que agafen fotos de la internet o de llocs per a agafar la teva foto i després fan creure que són ells hi ha molta gent que ho fa, millor és anar amb compte

Adam El Mouch Kerdoud · 19 d'abril de 2023 a les 13:20

Lo millor és no parlar amb gent que no coneixes ni li envies fotografies ni res per què abussara de tu,això s’ha d’expandir per què així vegi la gent que pasa que pot ocurrir i que es donin compte que ja gent que li parlara desde perfils falsos i no mostra el seu rostre deixa que vosaltres li envieu fotografies lo que volen aconseguir amb això es riure de tu i pasarlo als amics,i et amençara,si pasa qualsevol cosa parla amb els teus pares,amiga o tutora per què et pugi ajudar,per últim no parlis amb ningú que no coneixes.

YOUSSEFRH · 19 d'abril de 2023 a les 13:28

jo pensu que deverian de pedir permis avans de publicar cualsevol foto

Na · 19 d'abril de 2023 a les 13:35

Jo crec que no s’hauria de parlar amb desconeguts i molt menys enviar fotos teves, perquè després et passen coses dolentes i no pots fer molt per solucionar-lo. Aquesta gimcana ens ajuda a reflexionar i tots hauríem de ser conscients d’amb qui parlem i també tenir molta cura del que publiquem en llocs públics. Passa el mateix que si quedes amb un desconegut, no pots donar la teva direcció ni dades personals a la primera persona que ens parli de forma bonica i també cal mencionar que la gent que fa aquestes coses haurien d’anar a la presó.

Mohamed el karfouli · 20 d'abril de 2023 a les 10:50

Jo crec que aquesta gimcana et fa veure que hi ha algunes coses que estan molt malament i que has de saber el que has de fer ja que pots tenir qualsevol problema amb el tipu de video que he vist a la gimcana.

wail · 20 d'abril de 2023 a les 12:26

És important prendre mesures per prevenir i enfrontar el ciberassetjament, com promoure la consciència, l’educació digital i donar suport a les persones afectades.

Estefani Mongua · 20 d'abril de 2023 a les 12:27

M’agadat bastant! Es una idea molt original per a que la gent pugui informar-se sobre els tipus de temes, especialment temes con aquests que no tenen tan repercussió. La Gimcana està molt bé, m’ha agradat com es pot interactuar i posar en situació! Molt bé, espero veure més projectes com aquest!

Dorian Urrea · 20 d'abril de 2023 a les 12:28

Esta pagina web me parece muy bien porque así los adolescentes que no les ha pasado o si puedes ver como un “simulador” de lo que le pasaría si hace tal. Y bueno, yo he hecho todos para ver como es y esta muy bien hecho. En mi opinión sobre este tipo de tema es que hay mucho degenerado en internet, ten cuidado con quien hablas o mandes fotos un poco sin ropa. A mi por suerte no me ha pasado y espero que no me pase. Tened cuidado. 👍👍

Ainara Serra Aznar · 20 d'abril de 2023 a les 12:28

M’ha agradat molt la Gimcana, la idea de el vídeo de la dona explicant la seva experiència m’ha semblat molt interesant.
Ha sigut molt completa i respectuosa.

Jose David · 20 d'abril de 2023 a les 12:32

Desde mi punto de vista esta bien crear este tipo de cosas ya que tarde o temprano te puee pasar perfectamente ya que hay una cantidad de cabrones muy alta y este tipo de cosas para saber como reaccionar que hacer me parece una muy buena forma para evitar este problema lo unico malo es que poneis unicamente a las mujeres como victima cuando les puede pasar literalmente a todos.

Yareli Espinoza · 20 d'abril de 2023 a les 12:33

Penso que això es important, perquè en veure tot això t’adones de que pots enviar i que no. així pots estar informada d’alguns temes.

Tiago · 20 d'abril de 2023 a les 12:35

yo creo que esta gincana esta muy chula muy interactiva y aparte habla de los temas que mas pasan ahora en la sociedad y que esta muy bien para informarse de como actuar y para saber que puede llegar a pasar

Victoria Paula · 20 d'abril de 2023 a les 12:36

Sincerament m’ha agradat molt la forma en la que han enfocat auqest tema perquè al ser interctiu em sembla que et identificas més i et sents més atregut amb el tema. Per altre banda m’agrada que possin videos després de respondre com actuaries perquè et poden enrequir molt amb histories que han viscut altres persones per poder detectar aquests problemes i evitar-hos.

Amor Gabarre jimenez · 20 d'abril de 2023 a les 12:40

jo crec que ai molt perill en xarxes ja que cada dia ai més persones fent-se passar per altres i que si et treus una foto amb una persona ia aquesta persona no li agrada no la puges o busques la manera on aquesta persona no es vegi i que mai ai de passar fotos ja que mai saps on acabaran

Abderrahim · 20 d'abril de 2023 a les 12:46

Jo no parlaría amb la gent desconeguda perque no le conec i finalmente hem pot pasar alguna cosa malament i no puc solucionar-lo.

Didac Conejos · 20 d'abril de 2023 a les 12:47

El tema me parece algo de lo que hay que hablar ya que es algo importante, los temas que hablan son muy tipicos y les pasa a muchas personas y la pagina es muy buena porque es interactiva y es algo diferente.

Ivan · 22 d'abril de 2023 a les 23:13

Jo si no conec a la persona no li mandaría fotos ni parlaría amb ella per que despres tot te consecuencies

Marwa · 23 d'abril de 2023 a les 19:17

M’ha semblat molt bé aquesta gimcana que et posa situacions diferents que crec que la gent fa a vegades. Jo crec que amb aquesta gimcana la gent pot reflexionar una mica més i pot veure les coses dolentes i bones que fem a vegades a la nostra vida i no ens donem em compta fins que ens fiquem en una situació que no podem amb ella.

Carla Alcorisa · 9 de maig de 2023 a les 12:42

La gimcana ha sigut una idea original, m’ha entretingut i està molt bé per tractar temes com aquests. A més a més m’ha agtradat que puguem interactuar i veure si el que fariem està ben fet o no.

Núria Fernández · 18 de juny de 2023 a les 22:32

M’agrada que es facin coses com aquesta per a visibilitzar més aquests temes, perquè és bastant necessari. A mi mai m’ha passat això, però no m’imagino el que han d’estar passant les persones que si els ha passat, espero que es recuperin i que trobin suport en algun costat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *